Tiedote koronaviruksen mahdollisista vaikutuksista kilpailutoimintaan

Suomen Leuanveto ry:n hallitus pohti torstaisessa kokouksessaan kevään kilpailuja koronaviruksen takia. Hallitus päätti, että kesän MM-tapahtumaa ja huhtikuun lisäpainoleuanvetokisaa ei peruta ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Hallitus seuraa kuitenkin tiukasti koronaviruksen etenemistä ja viranomaisten ohjeita. Urheilijoiden ja kanssaihmisten terveys on meille ensisijaisen tärkeä asia.

Onkin hyvin mahdollista ja jopa todennäköistä, että huhtikuun lisäpainoleuanvedon kilpailu perutaan tai ajankohtaa siirretään. Siksi emme suosittele ostamaan julkisen liikenteen lippuja ainakaan tässä vaiheessa.

On myös hyvin mahdollista, että huhtikuun lisäpainoleuanvedon kisassa kilpaillaan vain miesten ja naisten yleisissä sarjoissa. On myös mahdollista, että kisapaikalle ei pääse kilpailijoiden lisäksi ollenkaan yleisöä. Tämä tarkoittaa myös urheilijoiden huoltohenkilöstöä.

Hallitus keskustelee tilanteesta seuraavan kerran ensi viikolla yhdessä Hotelli Sorsanpesän ja Fysio 2000 edustajien kanssa. Tiedotamme asiasta heti lisää, kun jotain tiedotettavaa on.

Huhtikuun lisäpainokisaan voi ilmoittautua normaaliin tapaan. Jos kisa perutaan, osallistumismaksu palautetaan urheilijoille.