Tärkeää tietoa lisäpainoleuanvedon SM-kisoista

Lisäpainoleuanvedon SM-kilpailut järjestetään suunnitellusti heinäkuussa. Kisatapahtuma on yksipäiväinen.

Kisa järjestetään Salossa, Liikuntakeskus Vireessä lauantaina 24.7.2021.

Salossa kilpaillaan miesten ja naisten yleisissä sarjoissa, veteraanisarjoissa sekä juniorisarjoissa. Salossa ratkotaan myös joukkueiden Suomen mestaruudet.

Mikäli veteraaniurheilija haluaa taistella yleisen sarjan ja veteraanisarjan SM-mitalista, hänen pitää ilmoittautua yleiseen sarjaan. Tällöin yleisessä sarjassa tehty suoritus huomioidaan automaattisesti myös veteraanisarjassa. Jos veteraaniurheilija ilmoittautuu veteraanisarjaan, tällöin suoritusta ei huomioida yleisessä sarjassa.

SM-kisojen osalta on hyvä huomioida, että miesten yleisissä sarjoissa on painoluokkakohtaiset aloituspainorajat:
Miehet 60 kg: 40 kg
Miehet 70 kg: 45 kg
Miehet 80 kg: 50 kg
Miehet 90 kg: 55 kg
Miehet 100 kg: 50 kg
Miehet 110 kg: 45 kg
Miehet +110 kg: 40 kg

Muissa sarjoissa ei ole minimialoituspainoja.

Ilmoittautuminen on käynnissä. Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

Ilmoittautuminen päättyy 10.7.2021 kello 23.59, eikä jälki-ilmoittautumisia oteta vastaan. Kilpailun tarkempi aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Otamme yleisöä kisapaikalle, mutta pyydämme urheilijoita ja yleisöä käyttämään kasvomaskeja ja huolehtimaan riittävistä turvaväleistä. Emme edellytä maskeja kilpailijoilta silloin, kun he lämmittelevät ja tekevät varsinaisen kilpailusuorituksen.

Noudatamme kilpailutapahtumassa samoja hygieniaohjeita kuin viime vuoden syksyn kilpailutapahtumissa. Kisaajat käyttävät nestemäistä magnesiumia ja kädet pitää desinfioida desinfiointiaineella ennen kilpailusuoritusta. Myös tanko desinfioidaan säännöllisesti kierrosten välillä. Palkinnot noudetaan itse palkintojenjakopöydältä.

Jos urheilijoilla tulee kysymyksiä, niitä voi laittaa Facebookissa. Kysymyksiä voi laittaa myös sähköpostisoitteeseen: yhdistys@slry.fi.