Myös leuanvedon MM-kisat siirtyvät – näin Suomen edustajat ratkotaan

Koronavirustilanteen pahenemisen takia kesäkuulle kaavaillut leuanvedon MM-kisat joudutaan siirtämään. Uusi ajankohta on 17.10-18.10.2020. Paikkana toimii edelleen Helsingin Wanha Satama.

Ensimmäisenä päivänä kilpaillaan lisäpainoleuanvedon paremmuuksista ja toisena päivänä toistoleuanvedon paremmuuksista. Kisatapahtuma näkyy yksinoikeudella suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien verkkosivuilta.

Suomen Leuanveto ry ilmoitti jo aiemmin, että sen alaiset kilpailut perutaan toukokuun loppuun asti. Jatkamme tätä kilpailukieltoa heinäkuun loppuun asti. Seurat ja kuntosalit voivat halutessaan järjestää kansallisia leuanvetojakilpailuja 1.8.2020 alkaen.

Suomen MM-kisaedustajat valitaan siten alkuperäisen karsintasysteemin perusteella, koska tarvittava määrä karsintakilpailuja pystytään järjestämään. Eli kunkin yleisen sarjan kolme parasta tuloksentekijää edustaa Suomea.

MM-kisapaikkaa voi siten vielä tavoitella 1.8.2020-26.9.2020 välisenä aikana, jos jokin seura tai kuntosali haluaa järjestää kansallisen leuanvetokilpailun. Kilpailutapahtumaa pitää anoa Suomen Leuanveto ry:n hallitukselta. Kilpailuanomuksen voi toimittaa seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: yhdistys@slry.fi

Lisäpainoleuanvedon osalta viimeinen näyttöpaikka on 26.9.2020, jolloin Suomen Leuanveto ry järjestää yleisten sarjojen SM-kisan Tampereella Liikuntakeskus Poltteessa.

Pidätämme edelleenkin oikeuden aikataulu- ja MM-valintamuutoksiin vallitsevan koronatilanteen takia.

Toivomme urheilijoilta ymmärrystä vakavassa ja vaikeassa asiassa. Pysytään yhdessä terveinä ja toivottavasti näemme syksyllä kisoissa.