Ohjeita toistoleuanvedon SM-kisailijoille 28.11.2020

Koronatilanne niin Suomessa kuin Pirkanmaallakin pahenee entisestään. Pirkanmaan koronanyrkki kertoi tiistaina uusista tiukentuneista suosituksista sen alueella.

Tiukentuneesta tilanteesta johtuen Suomen Leuanveto ry:n hallitus päätti niin ikään tiukentaa aiemmin tiistaina ilmoitettuja ohjeita ja määräyksiä. Toisin kuin aiemmin ilmoitimme, emme ota kisapaikalle ollenkaan yleisöä. Juniorikilpailija saa ottaa kuitenkin yhden huoltajan mukaansa.

Pyrimme näyttämään kisatapahtumasta kuitenkin livestriimin Facebook-sivuillamme.

Toivomme, että urheilijat saapuvat kisapaikalle vasta oman punnituksen alkaessa. Toivomme myös, että urheilijat poistuvat kilpailupaikalta heti oman palkinnonjaon jälkeen.

Toivomme kaikilta ymmärrystä tässä haastavassa tilanteessa. Pidetään turvaväleistä ja käsihygieniasta huolta, että kaikilla on turvallista kilpailla. Alla vielä kootut, uudet ohjeet.

Ohjeita kisailijoille
– Älä tule kilpailupaikalle, jos olet karanteenissa, tiedät altistuneesi koronavirukselle tai sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita!
– Kilpailupaikalla on käytettävissä käsidesiä sekä kasvomaskeja (n. 1 kpl/arvioitu paikallaolija). Tuomarit käyttävät kisoissa kasvomaskeja ja puhdistavat tangon noin joka kymmenennen vetosuorituksen jälkeen.
– Muista noudattaa turvavälejä punnitusjonossa, lämmittelyssä sekä kilpailun aikana. Toivomme, että urheilijat käyttävät kasvomaskeja koko tapahtuman ajan lämmittelyä ja kisasuoritusta lukuun ottamatta. Pese kätesi.
– Desinfioi kätesi huolellisesti ja hyvin ennen kilpailunjohtajan tarkistusta, jotta kämmenesi ehtivät kuivua ennen magnesiumin laittamista.
– Magnesiumpalojen sijaan kisoissa käytetään nestemäistä magnesiumia, jota kilpailunjohtaja laittaa kilpailijan kämmeniin pullosta.
– Palkintojenjaossa ei kätellä. Mitalit jaetaan tarjotinta käyttäen.