Toistoleuanvedon SM, Jyväskylä 27.11.2021

Paikka: LewellKammintie 4, Jyväskylä

Lajit/sarjat: Toistoleuanveto (yleiset, juniorit, veteraanit, joukkueet)

Ilmoittautumiset: SLRY:n verkkokaupan kautta viimeistään 13.11.2021 klo 23.59. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Painoluokan/sarjan vaihtaminen jo ilmoittautuneille niin ikään mahdollista vain ilmoittautumisajan loppuun asti.

Myös lisenssimaksu tulee olla maksettuna kilpailupäivään mennessä.

Antidopingsopimukset: Yleiseen sarjaan/veteraanisarjoihin osallistuvien antidopingsopimus on tullut olla voimassa viimeistään 27.8.2021.

HUOM! Veteraaniurheilija (40 vuotta tai vanhempi) voi taistella sekä veteraanisarjan että yleisen sarjan SM-mitalista yhdellä kisasuorituksella. Tämä edellyttää sitä, että veteraaniurheilija ilmoittautuu yleiseen sarjaan, jolloin kisasuoritus huomioidaan automaattisesti myös veteraanisarjassa. Jos veteraaniurheilija ilmoittautuu veteraanisarjaan, tällöin suoritusta ei huomioida yleisessä sarjassa.

Joukkuekilpailuun osallistuvan urheilijan täytyy edustaa Suomen Leuanveto ry:n jäsenseuraa (jäseneksi liittyminen on seuralle ilmaista). Joukkuekilpailussa huomioidaan yhdeltä seuralta kolme parasta tulosta. Ilmoittautuessa kirjoita maksaessasi Lisätiedot-kohtaan edustamasi seuran nimi.