SLRY Opiskelijoiden Voimailupäivillä 12.10.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kymmenet innokkaat ihmiset testailivat omia rajojaan lisäpainoleuanvedossa ja toistoleuanvedossa Suomen Leuanveto ry:n leuanvetopisteellä opiskelijoiden voimailupäivillä.

Opiskelijoiden voimailupäivät vuosimallia 2013 järjestettiin Tampereen Nääshallissa. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat SAKU ry ja Tampereen Pyrintö. Voimailupäivillä kilpailtiin painonnostossa, voimanostossa, penkkipunnerruksessa ja toistovoimapunnerruksessa. Lisäpainoleuanveto ja toistoleuanveto olivat tänä vuonna voimailupäivillä esittelylajeina. Suomen Leuanveto ry:n leuanvetopisteellä kävi kymmeniä urheilijoita ja kuntoilijoita kokeilemassa kilpaleuanvetoa virallisilla säännöillä ja suurin osa osallistui myös voimailupäivien infopisteen epäviralliseen ranking-kisaan, joka järjestettiin sekä lisäpainoleuanvedossa että toistoleuanvedossa. Ranking-kisan tulokset löytyvät SAKU ry:n facebook-sivulta. Ranking-kisojen parhaimmistoa palkittiin kehonkoostumusmittauksin ja tuotepalkinnoin. Ensi vuonna lisäpainoleuanvedossa kilpaillaan myös viralliset kilpailut opiskelijoiden voimailupäivien yhteydessä.

Urheilu on parhaillaan täynnä rehtiä urheiluhenkeä, jonka merkeissä jokaista kannustetaan parhaimpaansa, olipa sitten esimerkiksi tiukassa lisäpainoleuanvetosuorituksessa 10 tai 70 kiloa lisäpainoja jalkojen välissä. Lisäksi muiden harrastajien kanssa kisaillaan hyvässä hengessä ja ihmetellään kovimpien urheilijoiden piinkovia suorituksia. Opiskelijoiden voimailupäivillä 2013 Suomen Leuanveto ry:n infopisteessä olevalla porukalla vallitsi hyvä rehdin rento urheiluhenki, jonka merkeissä etsittiin omia rajoja, koettiin uusia elämyksiä ja nautittiin urheilun ja liikunnan ilosta. Suomen Leuanveto ry:n kuvagalleriasta voi käydä katselemassa kuvia opiskelijoiden voimailupäiviltä Suomen Leuanveto ry:n infopisteeltä ja aistia samalla henkäyksiä päivän mukavasta tunnelmasta: opiskelijoiden voimailupäivien 2013 kuvat Suomen Leuanveto ry:n leuanvetopisteeltä.