Muutoksia lisäpainoleuanvedon syyskuun kilpailuun – veteraanien ja junioreiden Suomen Cup perutaan, kamppailu käydään yleisten sarjojen SM-mitaleista

Koronatilanteen takia lisäpainoleuanvedon syyskuun kilpailutapahtumaan tulee muutoksia.

Tampereella kisataan ainoastaan miesten ja naisten yleisten sarjojen SM-mitaleista sekä joukkueiden SM-mitaleista. Näin ollen veteraanien ja junioreiden Suomen Cup -kilpailu perutaan.

Suomen Leuanveto ry:n hallitus perustelee muutosta sillä, että kilpailu voitaisiin järjestää mahdollisimman turvallisesti, sujuvasti sekä urheilijoiden terveys huomioon ottaen.

Juniorit ja veteraanit voivat kylläkin halutessaan osallistua miesten ja naisten yleisiin sarjoihin. Kannattaa kuitenkin muistaa se, että miesten yleisissä sarjoissa on aloituspainorajat, jotka näkee täältä: https://www.slry.fi/lisapainoleuanvedon-sm-suomen-cup-tampere-26-9-2020/

Suomen Leuanveto on yhteydessä niihin urheilijoihin, jotka ovat jo ehtineet ilmoittautua veteraanien tai junioreiden Suomen Cup -kilpailuun.

Suomen Leuanveto ry:n hallitus pohtii myös yleisön ja urheilijoiden huoltojoukkojen rajaamista kilpailutapahtumasta. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme lisää tarpeen vaatiessa. Pyrimme joka tapauksessa huolehtimaan kilpailupaikalla riittävistä turvaetäisyyksistä sekä käsihygieniasta. Toivomme urheilijoiltamme ymmärrystä ja yhteistyökykyä tässä haastavassa koronatilanteessa.