Lisäpainoleuanvedon SM-mitaleista kilpaillaan Tampereella – urheilija, huomioi nämä asiat

Lisäpainoleuanvedon SM-mitaleista kilpaillaan Tampereen Liikuntakeskus Poltteessa 26. syyskuuta.

Miesten ja naisten yleisiin sarjoihin on ilmoittautunut 53 urheilijaa. Alun perin lisäpainoleuanvedon SM-mitaleista piti mitellä Seinäjoella huhtikuussa, mutta kisat jouduttiin siirtämään vallitsevan koronatilanteen takia.

Suomen Leuanveto ry:n puheenjohtaja Lasse Pesonen korostaakin niin yleisön kuin urheilijoiden toimia tulevassa kilpailutapahtumassa.

– Tehdään tästä kaikille turvallinen ja viihtyisä urheilutapahtuma. Pyydämme niin urheilijoita kuin yleisöäkin huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä. Esimerkiksi kisapaikalla on käsidesiä tarjolla, Pesonen sanoo.

Pesonen korostaa, että tapahtumapaikalle ei saa tulla kipeänä, eikä silloinkaan, jos on vähäisiäkin koronaan viittaavia oireita.

Osallistujalistan näet täältä.
Kilpailun aikataulun näet täältä.

Tässä vielä kootusti tärkeät ohjeet niin yleisölle, kilpailijoille kuin toimitsijoille.

Yleisohjeet kaikille kisatapahtumaan osallistuville

– Älä tule kilpailupaikalle, jos olet karanteenissa, tiedät altistuneesi koronavirukselle tai sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita!
– Kilpailupaikalla on käytettävissä käsidesiä sekä kasvomaskeja (n. 1 kpl/arvioitu paikallaolija). Tuomarit käyttävät kisoissa kasvomaskeja ja puhdistavat tangon kilpailukierrosten välillä.

Kehotamme kaikkia noudattamaan turvavälejä ja huolehtimaan käsihygieniasta.

Ohjeita urheilijoille
– Muista noudattaa turvavälejä myös esimerkiksi punnitusjonossa, lämmittelyssä sekä kilpailun aikana.
– Desinfioi kätesi huolellisesti ennen jokaista suoritusvuoroasi hyvissä ajoin ennen kilpailunjohtajan tarkistusta, jotta kämmenesi ehtivät kuivua ennen magnesiumin laittamista.
– Magnesiumpalojen sijaan kisoissa käytetään nestemäistä magnesiumia, jota kilpailunjohtaja laittaa kilpailijan kämmeniin pullosta.
– Palkintojenjaossa ei kätellä. Mitalit jaetaan tarjotinta käyttäen.
– Suosittelemme omien lisäpainovöiden käyttämistä sekä lämmittelyssä että kilpailussa. Mikäli käytät kilpailussa omaa vyötäsi, tulee sen olla SLRY:n virallista mallia. Kilpailupaikalla on tuttuun tapaan käytettävissä myös järjestäjien lämmittely- ja kilpailuvöitä, mikäli sinulla ei omaa lisäpainovyötä ole.

Yhteystiedot:
Suomen Leuanveto ry:n puheenjohtaja
Lasse Pesonen
P. 0404103580