Kisajärjestäjiä etsitään

Suomen Leuanveto etsii yhä kuntosaleja ja urheiluseuroja, jotka voisivat järjestää leuanvedon SM-kisoja ja Suomen Cup -kisoja tulevaisuudessa.

Tiedotimme asiasta aiemmin keväällä, ja tilanne on ensi vuoden suhteen turvattu. Yhdistys on löytänyt kaksi kilpailupaikkaa, joissa voidaan järjestää aiempien vuosien tapaan kaksi lisäpainoleuanvedon ja kaksi toistoleuanvedon kilpailua. Niissä ratkotaan SM-mitalistit ja Suomen Cup -paremmuudet.

Jotta toiminta voisi kehittyä ja se olisi turvattua, tarvitsemme silti lisää kilpailun järjestäjiä. Olisitko mahdollisesti kiinnostunut SM- tai Suomen Cup -kilpailun järjestämisestä? Jos olet, ota yhteyttä yhdistyksemme sähköpostiin yhdistys@slry.fi

Kilpailun järjestäjä saa kulujen jälkeen ilmoittautumismaksuista puolet. Kuluja ovat palkinnot, tuomarien palkkiot ja tuomarien muut mahdolliset kulut. Edellytämme valittavalta kisajärjestäjältä kalibroituja levypainoja, riittävän tarkkoja vaakoja (100 gramman tarkkuus riittää) sekä läppäreitä. Annamme arvokisajärjestäjän käyttöön virallisen kisatelineen, jota saa käyttää myös kilpailutoiminnan ulkopuolella.

Etsimme myös kisajärjestäjiä, jotka voisivat järjestää matalan kynnyksen kansallisia leuanvetokilpailuja ympäri vuoden. Seurat ja kuntosalit voivat hakea kisaoikeutta kansallisen kisan järjestämiseen yhdistyksen hallitukselta. Toimita hakemukseksi yhdistyksen sähköpostiin yhdistys@slry.fi vähintään kaksi viikkoa ennen kilpailupäivää.

Lue tarkemmin kansallisten kisojen hakemisohjeista täältä.