Kiinnostaako toisto- ja lisäpainoleuanvedon tuomaritehtävät?

Suomen Leuanveto ry järjestää nyt mahdollisuuden niin toisto- kuin lisäpainoleuanvedon tuomarikoulutukseen. Koulutus järjestetään wanhan sataman tiloissa (pikku satamakatu 3-5) sunnuntaina 12.9 klo 12-14. Kouluttajana toimii Suomen Leuanveto ry:n puheenjohtaja Jyrki Eriksson. Koulutus sisältää molempien lajimuotojen käytännön harjoitteluosion sekä lyhyen kirjallisen kokeen. Koulutus sisältää myös kahvitarjoilun.

Koulutukseen voi ilmoittautua perjantaihin 11.9 mennessä laittamalla viestiä osoitteeseen jouni@wanhasatama.fi. Ilmoittautumisessa pyydämme ilmoittamaan oman nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, jos olet halukas osallistumaan vain jompaan kumpaan (toisto- ja lisäpainoleuanveto) koulutuksen osioon.

Koulutukseen osallistuvilta ei edellytetä aiempaa kokemusta lajista. Osallistuvien toivotaan kuitenkin etukäteen tutustuvan lisäpaino– sekä toistoleuanvedon kilpailusääntöihin slry:n nettisivujen kautta, mikä helpottaa suuresti oppimista itse koulutustilanteessa.

Jos sinä tai seurasi olette kiinnostuneita tuomarikoulutuksen järjestämisestä, voit olla yhteydessä Suomen Leuanveto ry:n suuntaan (jyrki.eri@gmail.com) ja kysellä mahdollisuutta koulutuksen järjestämiseen. Toivomme, että kaikki osallistujat ovat käytettävissä lähialueella tapahtuvien leuanvetokisojen tuomaritehtävissä.