Helmikuun lisäpainoleuanvedon kilpailu perutaan

Suomen Leuanveto ry:n hallitus päätti keskiviikkona, että helmikuun lisäpainoleuanvedon Suomen Cup -kilpailu perutaan vallitsevan koronatilanteen takia. Kilpailu oli tarkoitus järjestää Salossa.

Koronatilanne ei ole helpottamaan päin. Myös viranomaisten asettamat rajoitukset asettavat huomattavia haasteita järjestämisen suhteen. Olemme pahoillamme tilanteesta, ja toivomme urheilijoilta ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa.

Hallitus päätti, ettei lisäpainoleuanvedon Suomen Cup -kilpailua järjestetä myöskään myöhempänä ajankohtana tänä vuonna. Sen sijaan lisäpainoleuanvedon SM-kilpailu pyritään järjestämään suunnitelmien mukaisesti huhtikuussa. Suhtaudumme kuitenkin myös tähän ajankohtaan varauksella. On hyvin mahdollista, että lisäpainoleuavedon SM-kilpailu joudutaan siirtämään kesälle tai syksylle. Tiedotamme asiasta tarpeen tullen.

Palautamme kisan ilmoittautumisrahat automaattisesti niille urheilijoille, jotka ovat ilmoittautuneet lisäpainoleuanvedon Suomen Cup -kilpailuun. Otamme tarvittaessa yhteyttä urheilijoihin.