Lisäpainoleuanvedon Suomen CUP 2014

Lisäpainoleuanvedon Suomen CUP 2014 sisältää kaksi osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu kisataan Jyväskylässä 11.1.  ja toinen Helsingissä lokakuussa. Molempien osakilpailuiden kolme parasta palkitaan. Toisen osakilpailun yhteydessä palkitaan lisäksi kokonais-Cupin voittajat. Kokonais-Cupin voittaa kussakin sarjassa urheilija, jolla 1. ja 2. CUP-kisassa vedettyjen tulosten summa on suurin.

1. osakilpailu 11.1. Jyväskylässä

Tervetuloa kilpailemaan Lisäpainoleuanvedon Suomen Cupin 1. osakilpailuun Jyväskylään. Kyseessä on ensimmäiset viralliset nykyaikaiset lisäpainoleuanvetokisat, joten sarjojen voittajista tulee ensimmäisiä lisäpainoleuanvedon SE-tulosten haltijoita. Lisäpainoleuanvedon Suomen Cupin 2014 toinen ja viimeinen osakilpailu järjestetään Helsingissä lokakuussa. Lisäpainoleuanvedon SM-kisat järjestetään Jyväskylässä 5.4.2014. Kaikki Suomen Leuanveto ry:n kilpailukalenterista löytyvät lisäpainoleuanvetokilpailut ovat virallisia lisäpainoleuanvetokisoja, joissa voi tehdä Suomen ennätyksiä. Sydämellisesti tervetuloa kilpailemaan ja nauttimaan leuanvetokulttuurista.

Paikka

Valorinne, Kyllöläntie 16.
Valorinne kartalla

Aikataulu

Punnitus on klo 12:00–13:00. Kilpailu alkaa klo 14:00. Palkintojenjako on heti kilpailujen loputtua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen jarkko.s.makinen@student.jyu.fi. Kopioi alla oleva ”tiedon keruu –kenttä” ja liitä se sähköpostiviestiin, jolla ilmoittaudut. Kun järjestäjä on saanut sekä ilmoittautumisesi sähköpostitse että näkee Keljon Viestin tilille maksetun punnitusmaksun, niin saat vastaussähköpostiviestin, jolla varmistetaan, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Ilmoittautumiset on tehtävä 31.12.2013 mennessä.

Nimi:
Kilpailusarja:
Syntymäaika:
Paikkakunta:
Seura (ei pakollinen):
Aiempi kilpailukokemus (muutkin kuin leuanveto) ja menestys:
Ammatti:
Harrastukset:
Muuta (vapaa kenttä, jossa voit kertoa itsestäsi):

Punnitusmaksu

20 € / kilpailija (Suomen Leuanveto ry:n jäsenille 15 € / kilpailija) tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti ry:n tilille: FI83 5290 0240 2751 54. Maksuun viite ”lisäpainoleuanveto CUP 2014”. Ilmoittautuminen on ehdottomasti lähetettävä. Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla on mahdollista, mutta jälki-ilmoittautumisen yhteydessä punnitusmaksu on kaksinkertainen eli 40 €. Järjestäjät toivovat, että kaikki ilmoittautumiset tehtäisiin varsinaisena ilmoittautumisaikana sähköpostitse eli ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (31.12.2013).

Kilpailusarjat

NAISET: alle 55 kg, alle 70 kg, raskas sarja
MIEHET: alle 70 kg, alle 80 kg, alle 90 kg, alle 100 kg, raskas sarja
NUORET: pojat alle 19 v., tytöt alle 19 v.
VETERAANIT, NAISET: yli 50 v., yli 60 v., yli 70 v.
VETERAANIT, MIEHET: yli 50 v., yli 60 v., yli 70 v.

Tiedustelut

Sähköpostitse: yhdistys@slry.fi
Puhelimitse: Tuomas Rytkönen, 050-4055895

Järjestäjät

Voimistelu- ja Urheiluseura Keljon Viesti ry
Suomen Leuanveto ry

Muuta

Tapahtuman järjestäjät eivät ole vakuuttaneet kilpailijoita – kilpailusuoritus tapahtuu omalla vastuulla.
Protestimaksu on 100 euroa. Jos protesti tehdään ja se hyväksytään, rahat palautetaan. Muussa tapauksessa ne jäävät järjestäjille.
Jos kilpailijan kyynärnivelet eivät oikene täysin suoriksi, tulee tästä toimittaa lääkärintodistus tuomareille kisapäivänä.
Kilpailussa ei ole minimialoitusrautoja
Yleisöllä on vapaa pääsy katsomaan kilpailuja

Lisäpainoleuanvedon säännöt