Lisäpaino-SM ja Suomen Cup 25.4.2020

Julkaistu: 02.12.2019

25,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 2020-04-25 Osasto:

Kuvaus

Yleisissä sarjoissa (miehet/naiset) sekä seurojen kesken kilpaillaan SM-kilpailu.
Juniorisarjoissa (pojat/tytöt 7, 11, 15 ja 19) ja veteraanisarjoissa (miehet/naiset 40, 50, 60 ja 70) kilpaillaan Suomen Cup -kilpailu.

Joukkuekilpailuun ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Edustettava seura, jonka on oltava SLRY:n jäsen, tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Myös juniori- ja veteraanisarjojen Suomen Cup -kilpailuissa tehnyt tulokset huomioidaan SM-joukkuekilpailuun. Joukkuekilpailuun huomioidaan (ja palkitaan SM-mitalilla) yhdeltä joukkueelta kolme parasta urheilijaa.

Urheilijan vastuulla on tarkistaa ilmoittautumisen oikeellisuus (sarja ja painoluokka) sähköpostiin tulevasta vahvistusviestistä!

Sarjan/painoluokan muutoksia on mahdollista tehdä ilmoittautumisajan loppuun asti (11.4.2020 klo 23:59) ilmoittamalla niistä sähköpostitse yhdistys@slry.fi. Sen jälkeen muutoksia ei oteta vastaan.

Osallistumalla kisoihin urheilija hyväksyy seuraavan vastuuvapautuslausekkeen:

1. Olen lukenut ja ymmärtänyt alla olevat ehdot ja sitoudun noudattamaan niitä.

2. Ymmärrän, että urheilukilpailuun osallistumiseen liittyy aina loukkaantumisriski. Tiedostan ja hyväksyn sekä kilpailusuorituksen että lämmittelyvaiheen tapaturma- ja loukkaantumisriskit niin itselleni kuin muillekin ja vakuutan toimivani koko kilpailutapahtuman (lämmittely, kilpailusuoritus) kilpailun järjestäjän sekä toimitsijoiden ohjeita ja yleistä varovaisuutta noudattaen. Vapautan Suomen Leuanveto ry:n kaikesta vastuusta minulle kilpailutapahtuman johdosta mahdollisesti tapahtuvien loukkaantumisten tai omaisuudelleni aiheutuvien vahinkojen osalta.

3. Suomen Leuanveto ry ei ole vastuussa lääkintähenkilökunnan paikallaolosta kilpailun aikana eikä kilpailuun osallistuvan henkilön lääkäri- tai sairaalahoidon järjestämisestä.

4. Suomen Leuanveto ry ja kilpailun järjestäjä eivät ole vakuuttaneet kilpailijoita. Ymmärrän, että osallistun kilpailutapahtumaan omalla vastuullani ja vastaan itselleni mahdollisesti aiheutuvista tai muille urheilijoille mahdollisesti aiheuttamistani vahingoista tai loukkaantumisista.