Kirjoittaja Aihe: Lisäpainoleuanvedon SM 2017  (Luettu 2069 kertaa)

eeromaki

  • *
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Lisäpainoleuanvedon SM 2017
« : 19.05.2017, 12:04 »
Hei,

Kiitoksia hyvin järjestetystä SM-kilpailusta. Viime vuoden SM-kisaan nähden tämän vuoden karkelot olivat paljon paremmin järjestetyt.

Oli mukava vedellä, kun sai rauhassa keskittyä itse suoritukseen.

Muutamia parannus- ja kehitysehdotuksia tuli mieleen, joten tuon ne rohkeasti esille.

Tulostaulu oli tällä kertaa järjestetty paikalle, hienoa. No olihan sitä alkuun hieman vaikea tulkita, kun aurinko paistoi. No pieniä virheitä sattuu, ehkä ensi kerralla tämä osataan huomioida asettelussa. Kuuluttajalle kiitoksia työstään, harjoittelu tekee mestarin, joten ensi kerralla rohkeasti vain vangitsemaan yleisöä mukaan kilpailun kulkuun.

Kisoistahan voisi tulevaisuudessa järjestää myös live-lähetyksen. Tämänhän ei nykypäivänä pitäisi vaivalloinen homma olla. Live-lähetyksen lisäkuluista en osaa sanoa, mutta nehän voisi huomioida kisoihin ilmoittautumismaksussa.

Kaiken kaikkiaan hyvin järjestetyt kisat, joten siitä suuri kiitos kisajärjestäjille. Hienoa pyyteetöntä työtä lajin eteen!

On mukava jatkossakin tulla kilpailuihin, kun järjestelyt vain paranevat paranemistaan ja lajin taso nousee. Täytenee syksyllä katsoa, jos sitä palaisi leuanvetotreeneihin ja ilmestyisi vuonna 2018 räpiköimään kisoihin.

Ystävällisin terveisin
Eero Mäki

Suomen Leuanveto ry

  • Administraattori
  • *****
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: Lisäpainoleuanvedon SM 2017
« Vastaus #1 : 30.05.2017, 09:21 »
Kiitokset palautteesta. Yritetään aina ottaa oppia kisoista.

Muutamia live-lähetyssysteemejä ollaan aikaisempina vuosina kisoissa testattu, mutta kokemukset eivät ole olleet kovin hyviä. Striimit ovat pätkineet ja katkeilleet koko ajan, vaikka esim. nettiyhteydet ovat olleet ihan hyviä. Jotain esim. Periscope-lähetystä voisi kyllä varmaan vielä kokeilla.