Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Harjoittelu / Valmennus
« Uusin viesti kirjoittanut Louskuttaja 18.09.2019, 08:04 »
Onko kellään tiedossa kilpailemiseen orientoitunutta valmennusta, tai porukkaa pk-seudulla?
2
Kilpailut / Vs: Lisäpainoleuanvedon SM 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Suomen Leuanveto ry 30.05.2017, 09:21 »
Kiitokset palautteesta. Yritetään aina ottaa oppia kisoista.

Muutamia live-lähetyssysteemejä ollaan aikaisempina vuosina kisoissa testattu, mutta kokemukset eivät ole olleet kovin hyviä. Striimit ovat pätkineet ja katkeilleet koko ajan, vaikka esim. nettiyhteydet ovat olleet ihan hyviä. Jotain esim. Periscope-lähetystä voisi kyllä varmaan vielä kokeilla.
3
Kilpailut / Lisäpainoleuanvedon SM 2017
« Uusin viesti kirjoittanut eeromaki 19.05.2017, 12:04 »
Hei,

Kiitoksia hyvin järjestetystä SM-kilpailusta. Viime vuoden SM-kisaan nähden tämän vuoden karkelot olivat paljon paremmin järjestetyt.

Oli mukava vedellä, kun sai rauhassa keskittyä itse suoritukseen.

Muutamia parannus- ja kehitysehdotuksia tuli mieleen, joten tuon ne rohkeasti esille.

Tulostaulu oli tällä kertaa järjestetty paikalle, hienoa. No olihan sitä alkuun hieman vaikea tulkita, kun aurinko paistoi. No pieniä virheitä sattuu, ehkä ensi kerralla tämä osataan huomioida asettelussa. Kuuluttajalle kiitoksia työstään, harjoittelu tekee mestarin, joten ensi kerralla rohkeasti vain vangitsemaan yleisöä mukaan kilpailun kulkuun.

Kisoistahan voisi tulevaisuudessa järjestää myös live-lähetyksen. Tämänhän ei nykypäivänä pitäisi vaivalloinen homma olla. Live-lähetyksen lisäkuluista en osaa sanoa, mutta nehän voisi huomioida kisoihin ilmoittautumismaksussa.

Kaiken kaikkiaan hyvin järjestetyt kisat, joten siitä suuri kiitos kisajärjestäjille. Hienoa pyyteetöntä työtä lajin eteen!

On mukava jatkossakin tulla kilpailuihin, kun järjestelyt vain paranevat paranemistaan ja lajin taso nousee. Täytenee syksyllä katsoa, jos sitä palaisi leuanvetotreeneihin ja ilmestyisi vuonna 2018 räpiköimään kisoihin.

Ystävällisin terveisin
Eero Mäki
4
Kilpailut / Vs: Toistoleuanvedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Suomen Leuanveto ry 19.10.2016, 13:40 »
Ei ole sisäänpääsymaksua. Kisa alkaa klo 12.
5
Kilpailut / Vs: Toistoleuanvedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut IJa 17.10.2016, 11:05 »
Miten noita kisoja pääsee katsomaan? Onko sisäänpääsymaksua?
6
Kilpailut / Vs: Toistoleuanvedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Konde 18.07.2016, 16:53 »
Kiitos vastauksesta! Juniorilisenssi maksettu   ;D Olisikohan joskus lähiaikoina tai ainakin ennen kisoja mahdollista, että joku osaava neuvoisi/ opettaisi pääkaupunkiseudulla hieman taloudellista leuanvetotekniikkaa, jotta suorituksesta saisi kaikki irti mahdollisimman hyvin ja katsoisi ettei suorituksessani ole mitään filunkia yms. epäpuhtauksia?
7
Kilpailut / Vs: Toistoleuanvedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Suomen Leuanveto ry 18.07.2016, 11:47 »
Moi, tervetuloa kisoihin!

Kisoissa voi osallistua vain yhteen sarjaan. Mahdollinen ennätystulos kirjataan tosin myös yleiseen sarjaan, vaikka se tehtäisiin juniorisarjassakin.

Juniorisarjoihin voi osallistua myös juniorilisenssillä, jolloin antidopingsopimusta ei tarvitse tehdä 3 kuukautta ennen ensimmäistä kilpailua. Yleiseen sarjaan osallistuvien tulee tuo sopimus tehdä:
http://www.slry.fi/kilpailulisenssi/
8
Kilpailut / Toistoleuanvedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Konde 14.07.2016, 15:34 »
Helöy! Olisin kiinnostunut ottamaan osaa toistoleuanvedon 2016 SM kisoihin. Täytin tänä vuonna 19, eli pääsen ilmeisesti vielä junnuluokkaan.. painoa on   noin 56kg, joten alle 60kg luokkaan menisin vielä, mutta onko mahdollista mennä sekä, <19v <60kg luokkaan, että <60kg samalla suorituksella? Tällä hetkellä ainakin näyttäisi olevan samalta henkilöltä ennätys molemmissa luokissa. Ja sitten vielä, että täytyykö tällöin tehdä tuo antidopingsopimus?
9
Kilpailut / Vs: Lisäpainovedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Tommi 06.07.2016, 15:02 »
Lisäpainokisoissa ei taida olla mitään yleistä linjausta siitä monellako isolla levyllä x paino vyölle ladataan? Kuulostaa varmaan hiusten halkomiselta, mutta olen huomannut, että kokovartalotekniikalla vetäessä tuntuma rautaan on erilainen riippuen siitä onko siellä jalkojen välissä 2 vai 3 isoa levyä. Mielestäni tähän olisi hyvä saada jokin yhtenäinen linjaus niin pystyisi treeneissä ottaamaan tältäkin aspektilta kisanomaisesti. Eli esim. 80 kiloon asti 2 isolla levyllä ja siitä ylöspäin kolmella isolla levyllä. Mitä raati sanoo?
10
Kilpailut / Vs: Lisäpainovedon SM
« Uusin viesti kirjoittanut Mario 04.07.2016, 13:19 »

Vielä yksi asia. Kisalavan korotuksina käytettiin levypainoja. Tämä on melko vaarallista, koska levypainot eivät ole tasaisia. On epämiellyttävä seisoa epätasaisella alustalla kun jalkojen välistä roikkuu suuri määrä painoja. Kilpailija voi myös horjahtaa ja kaatua suorituksen jälkeen, kun laittaa jalat takaisia epätasaiselle alustalle. Miksei korotuksiin, jotta kilpailija ylettyy tangoon ole käytetty esimerkiksi erikokoisia tasaisia puualustoja? Ei ole kallista teettää kyseisiä tasaisia alustaja.


Ystävällisin terveisin
Eero Mäki

Tähän on tulossa huomattava parannus!

T. Mario
Sivuja: [1] 2 3 ... 10